+38 098 522 55 90
Замовити зворотний дзвінок

Новий Fiat 500е буде асиметричним

Новий Fiat 500е буде асиметричним Новий Fiat 500е буде асиметричним
06 жовтня

У електричного Fiat 500 з'явиться нове асиметричне виконання з додатковими пасажирськими дверима, які відкриватимуться проти ходу руху. На ліворульній версії двері встановлять по правому борту, а на праворульной - по лівому.

Поки 500e можна купити в Європі в кузові хетчбек (троє дверей) і кабріолет (двоє дверей). Але вже в цьому місяці європейцям запропонують третій варіант - асиметричний, з додатковими дверима для пасажира другого ряду. Причому четверті двері будуть відкриватися проти ходу руху, так що центральної стійки в автомобіля як і раніше не буде. За інформацією AutomotiveNews, прем'єра новинки, яку, швидше за все, назвуть Trepiuno, відбудеться в середині жовтня.

Подібну конфігурацію використовували й інші автовиробники. Наприклад, додаткові пасажирські двері, що відкриваються проти ходу руху, були у Mazda RX-8, а Fiat відпрацював цю схему на пікапі Strada попереднього покоління.

Електричний Fiat 500 нового покоління дебютував в червні цього року. Він побудований на повністю електричній платформі, а в рух електрокар призводить 120-сильний електромотор, який живить батарея ємністю 42 кіловат-години. Запас ходу по циклу WLTP становить 320 кілометрів. В Італії ціни стартують від 34 900 євро.

x