+38 098 522 55 90
Замовити зворотний дзвінок

Особливості володіння електрокаром

Особливості володіння електрокаром Особливості володіння електрокаром
15 грудня

Чому вигідно володіти електрокаром?

Електромобілі починають користуватися все більшою популярністю. Все більше автолюбителів віддають перевагу електричним моделям авто, тим паче, що ціна на них падає i вони стають доступнішими.

Переваги електромобілів

Безсумнівно, що на даний момент в світі більше користуються бензиновими і газовими авто. Але зараз на носі 2018 рік, і технології не стоять на місці. Уже зараз електротранспорт стрімко розвивається і займає перші місця в світі не тільки, як екологічно чистий та економний транспортний засіб, але і одночасно зручний, комфортний для пересування.

Зараз ми розглянемо деякі переваги електрокарів:

  1. Повна екологічність - двигун безпечний, надійний, немає ніяких вихлопів і чадного газу.
  2. Відмінний варіант для поїздок по місту - одного заряду акумулятора вистачає приблизно на 400 км. В середньому пробіг такого авто буде залежати саме від потужності двигуна, але в будь-якому випадку він становить не менше 200 км при повному заряді.
  3. Двигун набагато довговічніше, ніж звичайний бензиновий.
  4. Більш високий ККД, в порівнянні зі звичайним автотранспортом.
  5. Практично немає сторонніх шумів при пересуванні.
  6. Маневреність - майже всі моделі мають компактні розміри, на такій машині дуже зручно пересуватися по місту (по пробках).
  7. Є електромагнітне гальмо - екстрене гальмування, це підвищує надійність і безпеку.

Гібридні електромобілі - це дійсно універсальний, надійний, безпечний і екологічний вид транспорту. Навіть незважаючи на його високу ціну, він досить економний, адже зарядити акумулятор набагато дешевше, ніж купити повний бак бензину. Електрозаправки в Україні поступово починають розвиватися. Якщо раніше зарядити акумулятор було реальною проблемою, то зараз з цим практично не виникне труднощів.

x