+38 098 522 55 90
Замовити зворотний дзвінок

​Електроавтомобіль в лізинг: оформлення без витрат

​Електроавтомобіль в лізинг: оформлення без витрат ​Електроавтомобіль в лізинг: оформлення без витрат
22 листопада

Електроавтомобіль в лізинг: оформлення без витрат

Хочете мати екологічний і комфортабельний транспорт? Зверніть свою увагу на автомобіль з акумулятором. І навіть якщо ціна на електромобіль в Україні здається непосильною, не поспішайте відмовлятися від покупки. Для всіх бажаючих вигідно придбати сучасну техніку компанія «Eco Leasing» пропонує оформити транспорт в лізинг. Великий вибір і невисокі ціни зможуть задовольнити будь-якого клієнта.

Все що потрібно знати про лізинг: основні поняття і види

Зараз складно знайти людину, яка б не використовувала для покупки позикові кошти. Великі придбання, такі як житло або транспорт вимагають значних грошових вкладень. Для здійснення мрії на допомогу автомобілістам приходять фінансові компанії, які пропонують користуватися транспортом вже зараз.

Лізинг являє собою оренду електромобіля з подальшим придбанням у власність. Протягом дії договору виплачується фінансова компенсація у вигляді регулярних платежів. Лізингодавець набуває електротранспорт у постачальника і передає клієнту в довгострокове користування.

В Україні всі лізингові операції регламентовані законом. Лізинг буває:

Оперативний. Це довгострокова оренда, яка не зобов'язує викуповувати транспорт після закінчення терміну договору.

Фінансовий. Це надання авто в користування на певний період, з внесенням регулярних платежів і подальшим переходом у власність до лізингоодержувача.

Фінансовий і оперативний лізинг: в чому відмінності

Дані форми мають кардинальні відмінності, і перед оформленням транспорту в лізинг варто розібратися, на яких умовах буде оформлятися угода. Відмінності стосуються як терміну, так і умов.

При фінансовому лізингу компанія надає автомобіль на певний час, і прописуються договірні відносини. Протягом дії договору необхідно здійснювати платежі. Після закінчення терміну транспорт переходить у власність, але якщо дозволяють умови договору можна внести решту суми раніше і стати повноправним господарем електромобіля. За рахунок регулярних платежів орендодавець отримує вартість майна, а автовласник поступово викуповує свій електрокар. Такий вид лізингу аналогічний кредитуванню, але право власності на період дії договору залишається у лізингової компанії. Видається на термін, протягом якого амортизація на авто складе не менше 75% від первісної вартості.

При оперативному лізингу клієнт платить фінансову винагороду, користується транспортом певний час і після закінчення договору повертає в лізингову компанію. Але при бажанні можна викупити авто за залишковою вартістю. Такий вид зручний для підприємців, які займаються перевезеннями і постійно оновлюють автопарк. Після закінчення договору авто повертається або продовжується термін оренди. Оперативний лізинг оформлюється на термін не менше 1 року. Перевагою є звільнення користувача від проблем, пов'язаних з технічним оснащенням і ремонтом транспорту. Вся відповідальність лягає на лізингову компанію. При оперативному лізингу реалізована можливість заміна або відмови від авто в будь-який час.

Варто зазначити, що для фінансового лізингу прийнятий окремий закон, а для оперативного застосовуються загальні положення ЦК України про найм. Для того щоб визначитися як вигідно придбати електроавтомобіль слід розуміти з якою метою і на який термін потрібно машина. Велике значення має і сума платежів. Всі ці особливості необхідно враховувати при оформленні лізингу. Але завжди існує можливість задати фахівцям хвилюючі питання на етапі засудження умов угоди.

Переваги покупки електроавтомобіля в лізинговій компанії

Оформляючи договір, лізингоодержувач має можливість відразу експлуатувати електроавтомобіль. Невисокий початковий внесок забезпечує всіх бажаючих за потрібне їм транспортом. Сума, що залишилася виплачується поступово, гнучка система оплати дає можливість без шкоди для бюджету здійснювати платежі і насолоджуватися комфортною і екологічною машиною. Оформляючи на невеликий термін, збільшується можливість швидкої зміни авто на більш нові моделі.

Основні переваги придбання електрокари в лізинг:

можливо користуватися транспортом не маючи повної суми,

великий термін фінансування,

посильний початковий внесок,

гнучка система регулярних платежів,

швидке прийняття рішення по заявці,

можна вибрати новий або старий автомобіль,

звільнення від податків і отримання допомоги при оформленні.

Крім цього, майно, придбане в лізинг, не може бути заарештовано і на нього не претендують треті особи.

Процедура придбання в лізинг електромобіля

Для початку лізингоодержувач повинен звернутися в компанію «Eco Leasing», де дадуть відповіді на всі виниклі питання і допоможуть визначитися з вибором. Самостійно можна переглянути лізинговий калькулятор авто, де з урахуванням внесених даних наочно Підсумки діяльності банківської оплати. Таким чином, змінюючи параметри можна підібрати для себе посильний платіж.

У лізингової компанії буде потрібно оформити спеціальну заявку. Після розгляду необхідно заповнити договір між клієнтом і лізингодавцем на викуп транспорту. Оплачується початковий внесок, оформляється страхування електромобіля і проводиться реєстрація, тільки після цього авто передається в користування споживачеві. Клієнт вносить регулярно платежі і після закінчення терміну транспорт переходить в повне володіння.

Схема проста і не викликає складнощів у фахівців з компанії «Eco Leasing» .Опитні співробітники візьмуть на себе всі клопоти, пов'язані з реєстрацією і страхуванням.

Лізинг тільки на перший погляд може здатися складним і витратним, насправді процедура займає мало часу і не зажадає великих вкладень. Дана угода набирає популярність і вважається вигідною для всіх учасників.

x