+38 098 522 55 90
Замовити зворотний дзвінок

Лізинг для бізнесу

Лізинг для бізнесу Лізинг для бізнесу
24 квітня

Лізинг - це оптимальне і максимально ефективне рішення для бізнесу. З точки зору грамотного управління фінансами компанії - це розумний спосіб оновлення автопарку або покупки якої бракує техніки, тим більше в умовах кризи або фінансової нестабільності. Лізинг для бізнесу дозволяє підприємству, не відволікаючи великі ресурси, оптимізувати і модернізувати виробництво. Залучаючи суму всього у 20-30% від вартості необхідної техніки, клієнт відразу отримує в користування об'єкт лізингу, виплачуючи суму протягом обумовлених термінів. На сьогоднішній день найбільш актуальний лізинг сільськогосподарської техніки.

З точки зору законодавства, лізинг - це не грошова позика, а повний комплекс послуг з придбання, страхування супроводу та сервісного обслуговування. Крім цього, лізинг обумовлює певні плюси для юридичних осіб у вигляді зниження податкових платежів, збереження інвестиційної привабливості та структурування угоди. Лізинг для початківців ПП - це прекрасна можливість для відкриття власного бізнесу з мінімальними грошовими витратами.

Основні умови фінансування від компанії «Eco Leasing»

Зараз транспортні засоби та техніку набувають як великі, так і малі підприємства. Мотивація у кожного своя: невеликі компанії використовують лізинг для покупки дорогої техніки через брак коштів, а великий бізнес - значно економить на податках. Це оптимальний фінансовий механізм, який дозволяє Вам відразу експлуатувати необхідну техніку, виплачуючи її поетапно. Говорити про переваги бізнес лізингу можна нескінченно, однак варто окремо виділити основні умови лізингу в компанії «Eco Leasing»:

  1. Фінансування нової та підтриманої техніки
  2. Авансовий платіж від 20%
  3. Одноразова комісія при оформленні угоди – 2%
  4. Валюта фінансування - гривня, долар США
  5. Термін лізингу - від 12 місяців до 60 місяців
  6. Страхування повного КАСКО та ОСАГО на весь термін лізингу
  7. Оптимальний пакет документів
  8. Реєстрація техніки у відповідних державних органах лізингової компанії
  9. Попереднє рішення про фінансування приймається протягом однієї доби

Ознайомитися зі списком документів для оформлення лізингу для юридичних осіб і СПД можна тут:

Лізинг для малого бізнесу в «Eco Leasing» - тривале співробітництво на вигідних умовах

Молоді підприємства потребують створення власного автопарку, тому користуються такою послугою як лізинг. Це прекрасна альтернатива в тих випадках, коли виробничі роботи відкрилися, а підприємство не має у своєму розпорядженні достатню суму для придбання необхідних транспортних засобів і техніки в цілому. Лізинг для малого бізнесу характеризується менш жорсткими вимогами, ніж при банківському кредитуванні, меншою сумою початкових вкладень, оперативністю прийняття рішень і отриманням в користування об'єкта лізингу. Вам не буде потрібно додаткове заставне майно, а питання, пов'язані з поломкою техніки та транспорту, оперативно вирішить лізингова компанія. Ми відкриті до діалогу, тому пропонуємо індивідуальний графік лізингових платежів, враховуючи Ваші побажання і потреби. Укладаючи угоду з перевіреною і надійною компанією «Eco Leasing», Ви інвестуєте в розвиток своєї компанії.

x